Elballagtak a szentimrei végzősök

Június 17-én délelőtt 10 órakor vettek búcsút a Soltszentimrei Általános Iskola végzősei. Az idő kegyes volt, így hagyományosan az iskola udvarán került sor az ünnepségre, melyet a 7. osztályosok öltöztettek díszbe.

-Hirdetés-

Elbúcsúztak egymástól a diákok, majd köszönetet mondtak tanáraiknak, szüleiknek és iskolájuk minden dolgozójának. Dalok, versek és búcsúbeszédek követték egymást.  A 7. osztály nevében Korom Jázmin és Kéri Dalma vett búcsút, míg a 8. osztály búcsúbeszédét Balogh Zsófia és Nagy Melánia mondta el. Reményik Sándor: Mi mindig búcsúzunk c. költeményét a 20 éve alapított Viczián Eszter emlékdíj nyertese, Magyar Edit szavalta el.

A Soltszentimrei Általános Iskoláért Alapítvány elismerő okleveleit, díjait Magyarné Gelencsér Edit a kuratórium elnöke adta át. Azok a diákok részesülhettek jutalomban, akik a 8 év alatt valamilyen területen kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Példás magatartásukkal, szorgalmukkal, tanulmányi versenyeken való eredményes szereplésükkel vagy a sportban nyújtott teljesítményükkel érdemelték ki az elismerést. Az idén Balogh Zsófia, Magyar Edit, Nagy Melánia, Lukács Árpád és Varga Pál. Az ünnepség Schantlné Farkas Julianna igazgatónő beszédével zárult, aki név szerint egy-egy kedves közös emlék felidézésével búcsúzott a ballagóktól.

MJ

MEGOSZTÁS