Valami hasonló gondolat jutott eszünkbe, amikor július 17-én reggel beléptünk az iskola ebédlőjébe.

-Hirdetés-

2017 nyarán 3 napközis táborral gazdagíthatjuk diákjainkat, melyek közül az első a Vadnyugati tábor címet viselte. Az Erzsébet Program keretében rendeztük meg ezt a nyári kikapcsolódást segítő néhány napot. A tábor ideje alatt többször is megcsillantottuk a vadnyugat jellemzőit. Hallottunk reggelente indiánokról, cowboyokról, szokásaikról, kedvenc tárgyaikról. Valamint készítettünk különböző kellékeket, például indián fejdíszt, sheriffcsillagot Noémi nénivel. De indiános meséket is néztünk, hallgattunk németül Barbara nénivel. No és persze nagyon, nagyon sokat játszottunk Mónika nénivel.

Csütörtökön egy felejthetetlen kiránduláson voltunk a „vadnyugati városban”, Csongrád-Bokroson, ahol sok-sok játékban volt részünk, például kukoricalabirintusban kellett tájékozódni. Nagyon izgalmas volt!

Pénteken délután pedig többen kerékpárra pattantunk, mások pedig csettegővel indultak a közeli tartós szegfű tanösvényhez. A túra remek volt, csak a nagy meleggel kellett kicsit megküzdeni. De ez kellemes küzdelem volt!

A hét során még egy gyalogtúrán is részt vettünk. Az iskolából indultak a csapatok a nyilakkal kijelölt útvonalon, melynek során különböző akadályokat kellett leküzdeni, jutalom pedig „apró kincsek” voltak. A végállomás egy közeli erdőben volt, ahol a finom uzsonnát piknik formájában fogyasztottuk el.

Gyermek és felnőtt egyaránt nagyon jól érezte magát a hét során! Szívből örülünk, hogy egy ilyen tartalmas hetet tudott ajándékozni tanítványainknak! Köszönjük

Freiné Szamosvölgyi Netta

MEGOSZTÁS