A Tabdi Amatőr Színjátszók 2017. augusztus 4-én, a Szenvedélybetegek és Fogyatékossággal Élők Országos Búcsúján, léptek fel Kaskantyún, „A Varázsbőrönd” című zenés, táncos esti show-val.

-Hirdetés-

A Varázsbőrönd, egy igazi, akrobatikus elemeket is tartalmazó, szabadtérre készült produkció, amelyet júniusba mutattak be először a Tabdi Falunapokon. Az intézetbe adott szomorú kislány története, kinek vigasztalására a varázsbőröndből előkerülő táncosok mesés hangulatot varázsoltak, elhiteti, hogy az álmok valóra válhatnak.

A Varázsbőröndöt kitaláló és rendező Picard Tündének az olykor lélegzetelállító koreográfia összeállítása mellett, a lengő trapéz és a lengő karika biztonságos szabadtéren történő rögzítését, valamint a megfelelő világítást is meg kellet oldani. Az előadás tanulsága szerint sikerrel, amit közönség hatalmas tapssal jelzett. Különösen Sziráczki Picard Lili lengő trapéz, és Kis Edina lengő karika produkciója kapott osztatlan elismerést – a veszélyesebb elemek bemutatásakor felszisszenő –elámuló közönségtől.

Tabdi Amatőr Színjátszók társulata, A Varázsbőrönddel, legközelebb 2017 Augusztus 12-én az Exit Cirkusszal lép fel a Balatonszéplak Felsőn.

-fg-

MEGOSZTÁS