Szomszédvári rangadóra került sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában. Szép számú közönség előtt került lejátszásra a Kecel FC-Kiskőrös LC találkozó, amely végén a vendégek örülhettek jobban.

-Hirdetés-

Kecel FC-Kiskőrös LC 0-1 (0-0)

Kecel FC: Eifert – Horváth Á., Nagy G., Vata, Popán, Nagy E., Sendula P., Tasnádi (Varga), Vágó (Ács), Sendula J., Herczeg R. Edző: Kis Péter.

Kiskőrös LC: Ámann – Somlyai (Rideg), Cebei, Bányai (Füleki), Molnár (Makó), Madácsi, Agócs, Gombár (Dicsa), Mokrickij (Markó), Kovács J., Amin Á. Edző: Biácsi Gábor.

A mérkőzés nagy része azonos erők küzdelmét hozta. Az első félidőben mezőnyjáték folyt és nagy helyzetek sokaságát nem jegyezhettük fel. A szünet után valamivel többet birtokolta a labdát a Kiskőrös és több veszélyes támadást is vezettek. Az egyik ilyen szép akciót a 64. percben Molnár Tamás fejezte be góllal (0-1), ami egyben a kiskőrösiek győztes találatát is jelentette. A keceliek nem tudtak a vendég kapura komolyabb veszélyt jelenteni még úgy sem, hogy a kiskőrösi Amin Ádámot a második sárga lapja után a 83. percben kiállították.

Ifjúsági eredmény:
Kecel FC-Kiskőrös LC 4-3 (2-1)
Gólszerző: Katus-2, Kovács L., Balogh Z., ill. Kutyifa Á-2, Lasztovicza Á.

Szeptember 2. szombat: 16.30
Kiskőrös LC-Kalocsai FC
Soltvadkerti TE-Kecel FC

Szeptember 10. vasárnap: 16.30
Akasztó FC-Kiskőrös LC
Kecel FC-Harta SE

Filus Tibor

MEGOSZTÁS