Idén is megrendézsre került a Tomori Pál Katolikus Gimnázium Szakgimnázium És kollégiumban a gólya tábor.

-Hirdetés-

A 60 főböl álló csoportot két részre osztották. A 9A-ra Havasi Helén tanárnő vezetésével és a 9B-re Szemelédy Zsuzsanna tanárnővel az élen. Miután az osztály főnökök átvették a diákjait meg is indult a nap.A diákok első sorban körülnéztek a kiskunmajsai katolikus templomban.Sándor atya vezetésével megismerték a templom történetét. Ezek után folytatták a a túrát. Miután körbe néztek Kiskunmajsán vissza indultak a kollégiumba.Ott egy kis pihenőt tudhattak magukévá pihenő után megkaptam a kiérdemelt ebédet.

Miután mindenki jól lakott kaptak egy órás felkészülési időt. A felkészülést követően a strandot vették célba ahol egy hosszu fürdőzésben volt részük.
A hűs vizek után visszatérve a diák otthonba meg finom vacsorát kaptak a diákok.Az estét egy sok feladatból álló “Ismerkedős Est”-el zárták ahol megtudhatták ki a legmagasabb legidőseb legalacsonyabb lány és fiú az évfolyamban.
Utolsó feladatként egy mesét kellett írniuk a csapatoknak amiket a végzős diákokból álló zsűri pontozott.

Másnap egy finom reggeli után várták őket a az ’56-os múzeumban ahol többet is megtudtak Kiskunmajsa Történelméből. A rövid történelem óra után a kollégiumban egy sport foglalkozással várták őket ahol a diákok összemérhették erejüket.
A sok sportolás miatt egy jól kiérdemelet ebéddel zárták le az idei gólya tábort.

MEGOSZTÁS