A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában térségi rangadót játszott egymással a Soltvadkerti TE és az Akasztó FC csapata. A mérkőzésre kilátogató szép számú közönség izgalmas összecsapást és 7 gólt láthatott a két gárda küzdelme során.

-Hirdetés-

Soltvadkerti TE-Akasztó FC 4-3 (2-2)

Soltvadkerti TE: Frittmann –Pekker, Szarka, Papp, László, Radics, Szalai, Frei, Szentmiklósi (Gyenizse), Soproni, Torma. Edző: Ugrai Imre.

Akasztó FC: Németh Zs. – Tratter, Csordás (Horváth Z.), Megyes, Bánszki, Kerekes, Juhász T., Szabó Zs., Kósa, Schveitzer (Horváth R.), Lázár Zs. (Turancsik). Edző: Szrenkó István.

Fordulatos mérkőzést játszott egymással a két csapat. A 9. percben Szalai szerzett vezetést a hazaiaknak (1-0), amit Juhász Tamás kiegyenlített a 34. percben (1-1). A 36. percben ismét a vadkertiek vezettek Torma találatával (2-1), melyre a szünet előtti utolsó pillanatokban Juhász Tamás válaszolt (2-2). A második félidőben nyílt focit játszottak a csapatok és mindkét kapu felváltva forgott veszélyben. Egy nagy védelmi hiba után a 68. percben Kerekes talált a kapuba, amivel már az akasztóiak vezettek (2-3). Úgy tűnt, hogy megnyerhetik a vendégek a rangadót, de a találkozó hajrájában két óriási védelmi hibát is vétettek, így előbb a 81. percben Soproni egyenlített (3-3), majd a 89. percben Torma a vadkertiek győztes találatát is megszerezte (4-3). A kiegyenlített erők küzdelméből a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak tudtak nyerni.

Ifjúsági eredmény:
Soltvadkerti TE-Akasztó FC 0-2 (0-1)
Gólszerző: Soós, Kudron.

Szeptember 23. 16:00
Kiskunhalas-Soltvadkerti TE

Szeptember 24. 16:00
Akasztó FC-Harta SE

Szeptember 30. 16:00
Soltvadkerti TE-Kecskeméti LC

Október 1. 16:00
Bácsalmás-Akasztó FC

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS