Idén is megrendezésre került Tabdin a Szüreti Nap, melyre lelkesen készültek mind az óvodások, iskolások, mind a felnőtt helybeli táncosok. Reggel dutrák ébresztették a falubelieket, akik szívvel lélekkel már készültek a Nagy Sütiversenyre.
11 órától érkeztek a szebbnél szebb házi sütemények a Faluházba. A zsűri értékelte is a finomságokat. A sütemények a zsűrizés után eladásra kerültek és a bevétel a tabdi óvodához került.

-Hirdetés-

Sütiverseny eredménye:

  1. Fischer Boglárka- Feketeerdő torta
  2. Bránya Pálné- Vendégváró szelet
  3. Angebrand Katalin- Flodni

Különdíj: Varha Krisztina- Áfonyás-joghurtos süteménye
Tabdin sem rendezhették volna meg a Szüreti Napokat lovas felvonulás nélkül, mely
14 órakor vette kezdetét. 17 órakor Fábián Sándor, Tabdi község polgármestere köszöntötte a jelenlévőket majd a produkciók is megkezdődtek. Felléptek a helyi néptánc csoportok, előadásaik között humoros kis párbeszédekkel szórakoztatták a közönséget.
19 órától a Faluházban a Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumból érkezett, Kecskeméti BJ Musical csoport  „Aparádé, avagy apák a köbön” című darabjukkal tették színesebbé a Tabdi Szüreti Napokat. 20 órától Jenei Gábor és Foki Veronika, a Madách Színház fiatal sztárjai léptek fel a Tabdi Főtéren. Az előadásokat követően utcabállal kedveskedtek a falubelieknek, a talpalávalót a ZILAHI ORION együttes játszotta.

MEGOSZTÁS