A megyei I. osztályban szereplő Kecel KC férfi kézilabda csapata a bajnokság második fordulójában hazai környezetben fogadta a Soltvadkerti TE együttesét. A hazaiak várták jobb előjelekkel a mérkőzést, mivel az első játéknapon a Tiszaalpárt győzték le 33-17-re, míg a soltvadkertiek a lajosmizsei KIKI SKFT gárdájától kaptak ki 36-33-ra.

-Hirdetés-

Kecel KC-Soltvadkerti TE 35-23 (17-13)

Kecel KC: Laki Gábor – Liska 3, Maszlik 1, Kertész 3, Perjési 6, Laki Gergő 8, Lavati 5. Csere: Sajdik T. (k), Szabó L. 5, Fejes Cs. 1, Fejes A. 1, Sajdik P. 2, Fekete K., Béla L. Edző: Lakatos Tibor.

Soltvadkerti TE: Vizi V. – Reszl 2, Farsang 1, Nyúl Z. 8, Piller 3, Opauszki 4, Kincses 1. Csere: Vizi J. (k), Bakai 2, Zsikla 2, Lenthár, Nyerges, Nyúl P., Gazsó, Ürmösi. Edző: Nagy Imre.

A mérkőzés elején szoros volt a találkozó. Előbb a hazaiak, majd a vendégek vezettek két góllal. Az első félidő közepére a keceliek a gyors embereiket kihasználva több gól is lőttek lerohanásból, így átvették a vezetést, amit a szünetig négy gólosra növeltek. A második félidőben már 6 góllal vezetett a Kecel együttese, amikor kettős emberhátrányba kerültek a hazaiak. Itt lett volna még esélye a vadkertieknek felzárkózni, de előbb egy belemenés miatt elveszítették a labdát, majd soltvadkerti oldalon is a kiállítás sorsára jutott egy játékos. A találkozó utolsó harmadában már öröm kézilabdát mutatott be a hazai csapat, helyenként szemre is tetszetős, szép gólokat szerezve. Összességében ilyen nagy arányban is megérdemelten nyerte meg a szomszédvári rangadót a keceli csapat.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS