Hagyomány szerint idén is megrendezésre került  a gólya avatás. Ahol ugyanis a gólyákból igazi Tomoris diákok lehettek. Ez alkalommal két osztály versenyzett az első helyért. Az osztályokat a tagból álló zsűri pontozta.

-Hirdetés-

A 9/A akik viking kosztümöt öltöttek magukra. Valamint a 9/B akik kalóz maskarában szálltak versenybe. A bált Vankovics Édua 11/B osztályos tanuló és Domonkos Anita 11/A osztályos tanuló konferálta fel.

A gólyák a végső szertartás előtt többféle ötletesnél ötletesebb és kreatívabb feladatokban kellett megmérkőzniük. Például a “Ho-ho-ho Horgász” fantázia néven lévő lekváros kenyér evés kéz nélkül bekötött szemmel. Valamint ide sorolhatjuk még a “Pezsgés” fantázia néven futó feladat ahol a diákoknak egy kólás üvegbe kellett mentos cukorkákat dobálniuk.

Végül miután kiállták a próbákat elérkeztek ahhoz a pillanathoz ahol Tomoris diákokká válhattak .Miután ezzel is megvoltak ki jelentették a Gólybál királyát ás királynéjét valamint az udvari Gólyabolondjukat is. Végeredmény képpen a 9/A állt az első helyen és sajnálatos módon a 9/B a második helyet érte el.

M.V.

MEGOSZTÁS