A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában térségi rangadóra került sor. Ezen a játéknapon a Kecel FC gárdája az Akasztó FC együttesét látta vendégül.

-Hirdetés-

Kecel FC-Akasztó FC 3-2 (1-0)

Kecel FC: Eifert – Horváth Á., Nagy G., Vata, Nagy E., Sendula P., Varga S., Puczi (Gazsi), Sendula J., Herczeg P., Papp (Herczeg R.). Edző: Kis Péter.

Akasztó FC: Németh Zs. – Csordás, Bánszki, Tratter, Megyes, Kerekes, Juhász T. (Márkus), Turancsik, Fésűs (Lázár Zs.), Kósa, Szabó Zs. (Horváth Z.). Edző: Szrenkó István.

Az első félidőben kiegyenlített erők küzdelme folyt, kevés helyzettel a kapuk előtt. A játékrész végére a keceliek kerültek fölénybe és két nagy gólszerzési lehetőség után egy gyönyörű szabadrúgásgóllal szerezték meg a hazaiak a vezetést Vata Zalán révén (1-0). A szünet után néhány perccel tovább növelte előnyét a Kecel együttese. A hazaiak büntetőhöz jutottak, amit Vata Zalán értékesített (2-0). A középkezdés után azonban nagyot hibáztak a hazai védők és az Akasztó együttese Kerekes Márk révén szépített (2-1). Ezt követően az 51. percben egy durva belépő után Nagy Előd a kiállítás sorsára jutott. Emberhátrányban is veszélyes kontratámadásokat vezetett a Kecel, amelyek közül a 62. percben Varga Stefano váltott gólra egyet (3-1). Eldőlni látszott a mérkőzés, amikor 65. percben Juhász Tamás gólja hozta vissza az akasztói reményeket (3-2). Felfokozott hangulatban zajlott a találkozó, mely eredményeképpen Tratter Tibor megkapta a 72. percben egy buktatás után második sárga lapját, így ő is a kiállítás sorsára jutott. A mérkőzés hajrájában mindkét oldalon voltak helyzetek, de már az eredmény nem változott. A 2 piros lap mellett a játékvezető még 7 sárga lapot is kiosztott a helyenként igen kemény találkozón.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS