A megyei I. osztályú U19-es labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC utánpótlás csapata a 10. fordulóban az Akasztó FC fiataljait látta vendégül. A keceliek bravúros pontszerzésre készültek az eddig még veretlen akasztóak ellen.

-Hirdetés-

Kecel FC-Akasztó FC 2-3 (2-2)

Kecel FC: Greksa – Kovács L., Katus (Rafael), Ba, Fehér P., Liska, Fehér M., Szabó E., Györgye, Vincze, Balogh. Edző: Kis Péter.

Akasztó FC: Borsik – Rostás, Csoba, Anka, Hegedűs, Kincses, Fésűs (Krizsán), Kudron, Gomán, Radics, Tapodi (Teknyős). Edző: Megyes Mihály.

Izgalmas, jó mérkőzést hozott a két csapat találkozója. A mérkőzésen Györgye Roland találatával a hazaiak vezettek (1-0), majd az akasztóiak fordítottak Csoba Gábor (1-1) és Kudron István góljaival (1-2). Az első félidő vége előtt a 44. percben egy szép kontratámadás végén Katus Richárd egyenlített ki (2-2). A szünet után a mérkőzés mindet eldöntő találata a 63. percben esett, amikor nagy védelmi hiba után szerezte meg a három pontot érő találatot Kudron István az akasztóaknak. Győzelmükkel az akasztóiak továbbra is őrzik veretlenségüket a bajnokságban.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS