A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Akasztó gárdája az idei szezonban nagyszerű teljesítményt nyújt hazai pályán. A csapat pályaválasztóként mindössze a bajnoki címre esélyes Kecskeméttől kapott ki, melyet követően egy döntetlen és három győzelem sorakozott a csapat neve mellett.

-Hirdetés-

A gárda így jó előjelekkel várta a Kalocsa ellenei hazai találkozóját, melyet a fiúk 2-1-re
(2-0) nyertek meg: Németh Zs. – Bánszki, Meleg (Bereczki), Megyes, Nagy A. (Fésűs), Lázár Zs., Horváth Z. (Szabó A.), Turancsik, Kósa, Szabó Zs., Podmaniczki (Márkus).
Edző: Szrenkó István. Ezen a mérkőzésen az akasztó csapat folytatta jó hazai szereplését. A fiúk már az 5. percben megszerezték a vezetést
Megyes Mihály találatával (1-0).
A nagyon lelkesen játszó akasztóiak próbálkozásai a 44. percben újabb gólt eredményeztek, amikor
Szabó Zsolt talált a hálóba (2-0). Az első félidő jó játéka után a mérkőzés irama és színvonala is alábbhagyott. Mezőnyjáték folyt a pályán kevés valamirevaló helyzettel. A kalocsaiak megpróbáltak többet támadni, de néhány távoli lövésen kívül nem tudtak igazán nagy gólhelyzetet kialakítani. A vendégek egy kapu előtti kavarodás után tudtak szépíteni a mérkőzés vége előtti pillanatokban (2-1). Összességében az akasztóiak magabiztosan nyertek és nem forgott veszélyben a győzelmük.

Ifjúsági eredmény:
Akasztó FC-Kalocsai FC 1-1 (0-0)
Gólszerző: Kudron.

Filus Tibor

 

 

MEGOSZTÁS