2017. október 30-án Solton, a Vécsey Károly Könyvtár vendége volt Fehér Norbert, az Attraction Látványszínház társulat tagja. A solti származású táncművész egy beszélgetős műsor keretében osztotta meg a közönséggel eddigi pályafutásáról élményeit, sikereit. Mesélt tanulmányairól, a sok munkáról, tanulságos sztorikról és kitartásról. 2013-ban a Britain’s Got Talent című vetélkedőjén a műsor végső megméretésében a legtöbb közönségszavazatot kapta az Attraction, melynek köszönhetően hatalmas ismertsége lett a csapatnak, s számtalan felkérés érkezett és érkezik folyamatosan.

-Hirdetés-

A világban számos helyen szerepeltek már bombasikert aratva, pl. Londonban a Palladium színházban, ahol az angol királyi család és Robbie Williams is megtekintette műsorukat, de jártak többek között Olaszországban, Egyiptomban, Floridában, Dubaiban, Amszterdamban is.  

A fellépésekről, a tánckarrier főbb állomásairól, gyönyörű színházakról és városokról képeket is hozott Norbert, melyeket nagy érdeklődéssel csodáltak a jelenlévők, továbbá kérdéseket tehettek fel, melyekre készséggel válaszolt.

Az igazán jó hangulatú, bensőséges est házigazdája Szabóné Pajerich Andrea volt.

MJ

MEGOSZTÁS