Több, mit 200 vendég vett rész a Hungaricum és Civil Közösségi Házban megrendezett bócsai Sportbálon az elmúlt szombat este.

-Hirdetés-

A 18 órától érkező felnőtt vendégeket welcome drinkkel míg a gyerekeket kölyök pezsgővel kínálták. 

Amikor mindenki elfoglalta a helyét Petróczi Balázs – a Bócsai Birkózó és Labdarúgó Egyesület alelnöke – köszöntötte a jelenlévőket és felkérte Szőke-Tóth Mihály Bócsa község polgármesterét ismertesse az elmúlt év sporteredményeit.

Beszédében köszöntötte az est kiemelt vendégeit, majd elmondta, hogy folyamatosan fejlődést mutatnak birkózásban, a 140 szakosztály közöl az előkelő 28. helyen végeztek a diák olimpiai pontok alapján. 

Diák csapatuk a 10 legjobb között végzett, míg felnőtt versenyzőik feljutottak az NB 1-es csoportba. Hazai, és nemzetközi szinten számtalan érmet szereztek és helyezés értek el. Ezek az eredmények bátorítást adnak egy régi álmuk megvalósítására, hogy egy szabvány méretű szőnyegek lerakására alkalmas csarnokot építhessenek.

A beszéd után Kovács István – a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke -, és Németh Nyiba Sándor – a Magyar Birkózó Szövetség volt válogatott szövetségi kapitánya, jelenleg a bócsai gyerekek szabadfogású edzője – mondta el gondolatait, ezt követően pedig a gyerekek köszönték meg a munkájukat edzőiknek, Szőke-Tóth Mihály polgármesternek, Petróczi Balázsnak, Németh Nyiba Sándornak, Papné Kis Gabriellának a bál szervezőjének és Borbényi Hildának.

A svédasztalos vacsorát követően – amit a Pálinkás Attila és csapata szervírozott – az Irigy Hónaljmirigy fergeteges műsora követett majd a hajnalig tartó mulatásról Kis Gyöngyi és Tasi Tamásgondoskodott.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS