Rendhagyó Jótékonysági Libaestnek adott helyet pénteken a Csengődi Családsegítő Központ, őszies színekbe burkolódzó udvara. Az óvodás szülők jóvoltából igazi advent hívogató hangulat lenghette körbe mindenki testét-lelkét: égtek a lámpások, gőzölgött a forralt bor, s a tea, pirult a venyigés kemencés kenyérlángos, sercegett a zsírban a friss házi kolbász.

-Hirdetés-

Kotmájer Mihály baptista lelkészpásztor vezetésével áldás került a faluban tüsténykedő gazdákra, terményeikre, állataikra, Lajter Ferenc Polgármester Úr egymást, a családokat, s ezáltal e közösség fontosságát megerősítő szavaival körbefonva.

Az „igazi gi-gá-gák”-nak a falu másik pontján gyermekeink ékes köszöntőt danoltak, majd visszaérve – mikor szem-száj már jóllakott – zenés dinom-dánom töltötte meg az egyébként meghitt udvar éjszakai csendjét.

S mindaz, ami ez estén összegyűlt és befolyt, a csengődi óvodás gyermekeink mindennapjaiba fog belecsempészni hasonló élményeket, derűt, kalandot, mosolyt…Köszönjük MINDENKINEK, aki ehhez bármilyen úton-módon hozzátett…ÁLDÁS és KÖSZÖNET….a csengődi óvoda apraja-nagyja nevében…

Foto: MJ

MEGOSZTÁS