A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép-csoportjában az őszi szezont utolsó fordulóján is túl vannak a csapatok. A szezonzáró játéknapon a Tabdi gárdája hazai környezetben fogadta a Kiskőrös LC II. csapatát.

-Hirdetés-

Tabdi KSE-Kiskőrös LC II. 2-5 (0-4)

Tabdi KSE: Váczi – Gyenizse, Tóth Z., Szentgyörgyi, Seres (Mikulás), Palla, Szabó N., Bada (Szebellédi), Gmoser, Damásdi (Fábián), Fekete.

Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Sárközi, Gombár (Rácz T.), Pecznyik (Ribánszki), Polyák (Palla), Mokrickij, Gyurián, Molnár Z. (Schiszler), ifj. Mokrickij, Rózsavölgyi (Gmoser), Balogh T. (Varga Sz.). Edző: Rácz János.

A kiskőrösiek nagyszerű mutatóval és veretlenül érkeztek a szomszédvári rangadóra. A vendégek támadásaival kezdődött a mérkőzés és már a 3. percben megszerezte a kiskőrösieknek a vezetést Balogh Tamás (0-1). Az előnyt a 14. percben Gombár Norbert növelte (0-2), majd a 23. percben Polyák Gergely is a kapuba talált (0-3). Nem kellett sokat várni az újabb vendég gólra, hiszen a 28. percben Gyurián Gábor is a hálóba talált (0-4). Szétesően focizott a Tabdi csapata, a gólokat pedig nagy védelmi hibák után és egy esetben Szentgyörgyi Krisztián eladott labdája után kapták. Ugyan volt lehetősége gól szerezni a Tabdinak is, de a hazaiak „csak” kapufáig jutottak. A felfokozott hangulat miatt a Tabdi csapata játékosainak több sárga lapot is kiosztott Béleczki László játékvezető reklamálás miatt. A szünet után annyiban változott a játék képe, hogy a biztos vezetés tudatában a kiskőrösiek már koncentráltak annyira a támadásokra és Rácz János edző 6 cserejátékosnak is lehetőséget adott a szereplésre. A 60. percben Mokrickij Viktor lőtt újabb kiskőrösi gólt (0-5), ami után a hajrában sikerült szépítenie a Tabdi gárdájának Palla Lajos (1-5) és Mikulás István (2-5) találataival. A kiskőrösiek az ősz szezont veretlenül a második helyen fejezték be, 13 mérkőzésen szerzett 9 győzelemmel és 4 döntetlennel, 68-20-as gólaránnyal és 31 ponttal. A Tabdi csapata a bajnokság folytatását majd a 7. helyről várhatja 20 ponttal.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS