Szombaton rendezték meg a Szülők-nevelők jótékonysági bálját Kaskantyún, melyet idén a Katalin névnap ihletett meg.

-Hirdetés-

A jó hangulatú eseményt már évek óta nagy lelkesedéssel szervezik meg a helyi általános iskola pedagógusai a szülői munkaközösség közreműködésével.

Az idei bál is a művelődési házban került megrendezésre november 25-én 18 órai kezdettel. A vendégvárást követően, még az ízletes vacsora elfogyasztása előtt került megrendezésre a műsor, melyet köszöntőjével Agárdi Györgyné, az iskola megbízott vezetője nyitotta meg. Jótékonysági rendezvényükön fellépett a Kaskantyúi Nyugdíjas Klub Tánccsoportja és a már jól ismert Komédiás Kompánia Jóskája és Pistája, akik mosolyt varázsoltak a bálozók arcára. Verssel és virággal köszöntöttek meg minden jelenlévő Katalint.

Ezt követően szolgálták fel a finom vacsorát, mely ragulevesből, rántott- és sült csirkéből, sült tarjából, tört burgonyából, májas kockából, savanyúságból és süteményekből állt. Rövid tánc után a tombolasorsolás következett. A számos szülői, nevelői illetve kaskantyúi és vidéki vállalkozó felajánlásának köszönhetően sok értékes tárgynyeremény került kisorsolásra, melyekért hálás köszönetet mondtak.

Ezután kezdetét vehette a hajnalig tartó mulatozás. A jó hangulathoz a zenét Balogh István és társa szolgáltatta. Az este családias légkörben, kellemes hangulatban telt. A szervezők azt remélik, hogy a bál sikere sokak kedvét meghozza majd a következő évek báljaihoz is.

Az este teljes bevételéből az előző évekhez hasonlóan, különböző szabadidős programokat, kirándulásokat szerveznek, játékokat vásárolnak majd az iskola kis diákjainak.

 

Kutyifa Ilona 

MEGOSZTÁS