November 25-én a helyi vöröskereszt képviselője Farkas Gizella Vass-Bódi Renáta segítségével Jótékonysági véradós bált szervezett a véradók tiszteletére a Tázlári Művelődési Házban

-Hirdetés-

Rendezvényünk megteremtéséhez a falubeliek segítőkészségükkel, támogatásukkal nagymértékben hozzájárultak, amelyet ez úton is hálásan köszönünk. 

A bál idén először került megrendezésre hagyományteremtő céllal. 

A jó hangulatról pedig a Szamosi zenekar gondoskodott. 

Az est nyitásaként Farkas Gizella köszöntötte a részvevőket, majd Hirsch Éva felső tagozatos diákjainak táncos műsorát tekinthették meg a résztvevők, amely legfőképp a véradók köszöntésére irányult. A táncot bemutatta: Bak BoglárkaBudai Tamara és Huczek Csilla.Az este folytatásaként Lipótné Komjáthy Andrea üdvözölte a vendégeket, majd Sutus Etelka segítségével díjazták a jubiláló véradókat. 

A vacsorát megelőzően Bán Róbert polgármester köszöntötte a véradókat és a szervezőket. 

Végül a bál nyitótáncát, angol keringőt láthattunk, a táncot bemutatta: Lantos Sándor – Gál PetraBán Kristóf – Bán PankaMóczár Zoltán – Lázár Réka.A jótékonysági véradós bálunk bevételét a gyermekek egészségfejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzésére, a véradáshoz szükséges kiadások fedezésére, illetve a jövőre tekintve hagyományőrző céllal a bál szervezését szeretnénk könnyebbé varázsolni.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS