Nosztalgia SZMK Bál Bócsán

Program kavalkád jellemzi ezt az időszakot a bócsai Hungarikum és Civil Közösségi Házban. Két hete még jótékonysági vásárt, múlt héten angol-német estet, Mikulás ünnepséget tartottak. Közben még céges rendezvényeknek is otthont adott az épület. Ebben a tanévben úgy döntött a szülői munkaközösség csapata, hogy a farsangi bál mellett megrendezésre kerül egy hagyományos bál is. A készülődés már az ünnep hangulatában telt, ezt tükrözte a terem díszítése is.

-Hirdetés-

A Boróka iskola szülői munkaközösségének báljára ismét átalakult a terem. A mikulásos dekoráció, amit ügyes kezű anyukák készítettek megalapozta a hangulatot.

Egy ilyen rendezvény óriási szervezőmunkát, rengeteg segítséget, összefogást igényel.

Az SZMK ezúton is köszöni a segítséget mindenkinek.
A vacsoráról A „Pálinkás ízek háza” vagyis Pálinkás Attila és csapata gondoskodott.
A meglepetés műsorról – amit Néber Árpád tanított meg a gyerekeknek – az iskolában működő társastánc tanszak haladó csoportos növendékei gondoskodtak.
A jó hangulat zenei felelőse – a Kecskeméti Hangulat Együttes volt.

„Az SZMK a bál bevételét mindig az iskolára, a gyerekekre fordítja. Támogatnak rendezvényeket, gyereknapot, Mikulás ünnepséget, versenyeket. Az iskola, a gyerekek és a kollégáim nevében nagyon köszönjük.”- mondta köszöntő beszédében Barcsikné Weinhardt Éva igazgatónő.

Folytatás februárban a farsangi bálon!


-K.Gy.-

MEGOSZTÁS