Sok-sok forgatási nappal és munkával a hátunk mögött elkészült a Bács-Kiskun megyét népszerűsítő imázsfilm, melyet ajánlunk a figyelmébe. Célunk volt egy olyan kisfilm megalkotása, amely nem statikusan, katalógusszerűen mutatja be Bács-Kiskun megyét, hanem közvetíti azt az életérzést, amelyet a megyei szlogen is tartalmaz: „érték, élmény, egészség”. 

-Hirdetés-

Az alábbi linkeken található a letölthető, illetve az internetes felületeken megosztható film:
Letöltéshez:
http://adattar.bacskiskun.hu/film/Bacs_Kiskun_megye_imazsfilmje.mp4

Megosztáshoz, weboldalhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=zzGRaEyobpI&feature=youtu.be

A film egy-két érdekessége: keretes rendszere egy ívet rajzol fel, amelyben a szereplők gyűjtik, megélik a helyi értékeket, élményeket szereznek és ezen gondolatsor mentén járják be megyénket. Természetesen a teljesség igényét nélkülözi a film, mivel a kialakult filmnézési szokások és a kommunikációs csatornák meghatározzák annak terjedelmét is. Ez a rövid verzió dinamikusan, színesen járja körbe Bács-Kiskunt azzal a céllal, hogy felkeltse az érdeklődést a megye határain túl élőkben, a lakosokat viszont jogos büszkeséggel töltse el, hogy egy ilyen csodaszép, színes helyen élnek.

A film zenei anyaga is különleges adaléka az imázsfilmnek. Egy kecskeméti zenész, Bacsa Zoltán szövegezte, szerezte és zenekarával elkészítette a kifejezetten a filmhez illeszkedő zenét. Szeretnénk, ha az a filmtől függetlenül is önálló életre kelne, hiszen nagyon kevés megye, település mondhatja el, hogy rendelkezik egy ilyen modern és kifejező saját zenei anyaggal.

Reméljük, elnyeri tetszését a film, s kérjük, népszerűsítse azt a lehető legtöbb fórumon, hogy minél több emberhez eljuthasson!

2017. december 13.

MEGOSZTÁS