2017. december 18-án szombaton, a hagyományokhoz híven, a művelődési házban most is a gyerekek készültek karácsonyi ünnepi műsorral, versekkel, zenével, tánccal, hogy illőképpen búcsúzzanak az idei évtől.
 
A rendezvény háziasszonya Csehi Zoltánné igazgatónő volt. Az ünnepség kezdetén a település polgármestere Suhajda Antal, az adventi koszorú harmadik gyertyájának,a SZERETET lángjának meggyújtása után karácsonyi gondolatait osztotta meg a közönséggel. A köszöntő után a legkisebbek, a pici Hótündérek léptek színpadra, kiket Ferenczi Éva aerobic oktató tanítgat lelkesen.
A Csiga-Biga óvodáscsoport nagy izgalommal készülődött a függöny mögött. Izgatottan várták, hogy ők is sorra kerüljenek az ünnepi műsorukkal. Felkészítő óvónénik: Juhászné Vén Mónika, Szabóné Tóth Magdolna és segítőjük, Kiss Hajnalka. Akasztói tehetséges muzsikus palánták elrepítették a közönséget a zene csodálatos világába. Zenepedagógusaik: Fuchs Attila és Gallina Zsolt.
A kicsik után a Kunszt József Katolikus Általános Iskola 2.osztályos tanulói következtek karácsonyi műsorukkal, B. Nagy Luca, Vámos-Farkas Bendegúz és Turú Tímea Angyalmanók című aranyos versét szavalták el. Felkészítő pedagógusuk: Szabóné Lesch Tünde volt. 
Műsor zárásaként nemrégiben megalakult iskolai énekkar lépett fel, melynek vezetője: Koósa Katalin pedagógus.
A program ezt követően a Főtéren folytatódott, az Akasztói Borbarát Borrend Egyesület várta az embereket,nagy szeretettel, Adventi Forraltbor ünnepével. A Borrend az est bevételét minden évben jótékonysági célra ajánlja fel, idén a Napközi Otthonos Óvoda részesül a résztvevők támogatásából.
 
Áldott, békés, szeretetben teljes karácsonyi ünnepeket kívánnak Mindenkinek!
 
Fotók: Sz.G. 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS