Mint minden évben karácsony közeledtén, idén is megtelt a Közösségi Ház december
20-án, a helyi önkormányzat, Idősek Napjára rendezett ünnepségén, Soltszentimrén.

-Hirdetés-

A rendezvény kezdetén Rakonczay Mária Hermina jegyző köszöntötte a vendégeket, majd Kuti Erika rendőr százados tartott rövid tájékoztatót, aki felhívta a figyelmet az idősekkel szemben elkövetett leggyakoribb bűncselekményekre, valamint tanácsot adott azok megelőzésére.

Nagy István polgármester ünnepi beszédében méltatta az időseket, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket, s külön szeretettel köszöntötte Soltszentimre község legidősebb hölgy lakosát, a 95 éves Müller Jánosnét, a 93 éves Velez Mihályt, valamint Nagy Andrást és Nagy Andrásnét, akik 60 évvel ezelőtt kötöttek házasságot.

Ezen alkalmon is szép programokkal készültek a szervezők. A köszöntők után elsőként
Szíj Melinda, a 2010-es Megasztár harmadik helyezettje lépett a színpadra szívmelengető, örökzöld külföldi és magyar slágerekkel, majd az óvodások és az általános iskola tanulói adtak karácsonyra hangoló, igazán szép, bensőséges műsort.

A színvonalas program után finom ebéddel vendégelték meg az időseket, s alkalom nyílt kellemes beszélgetésre is a délután folyamán.

MJ

MEGOSZTÁS