Január 6.-án megtartották a JuMa kutyaiskolán a 2. Kutyás Családi napot, ahol összesen 28 kutya és 45 gazdi töltötte az év első szombatját.

-Hirdetés-

A kutyák bandáztak, míg a gazdik beszélgettek és zsíros kenyeret, forralt bort fogyasztottak.

A nap folyamán három csapatra osztották fel a párosokat, hiszen verseny lett hirdetve.

Elsőként egy kutyás kvízben mérték össze tudásukat, majd a kedvencek ügyessége került a középpontba egy akadályversenyben, végül a gazdik is megmutatták, hogyan tudnak csapatban játszani!  A három csapat a Hot-dog, Fakutya és Do(l)gosok lelkesen küzdöttek a győzelemért. A hangulat kiváló volt, végül a Hot-dog csapat nyerte a három fordulós versenyt, akiknek ezúton is gratulálunk!
A délután folyamán bárki kipróbálhatta milyen is az őrző-védő foglalkozás! A megjelent kutyák nagyon különböző fajta képviselői voltak.

A teljesség igénye nélkül: border collie, németjuhász, erdélyi kopó, drótos magyar vizsla, törpe schnauzer, puli, mudi, berni pásztor, labrador, golden retriever, szamojéd, landseer, tacskó, bichon havanese, rottweiler és keverék kutyusok.
A kutyaiskolán folyamatosan várják a gazdikat különböző programokkal. Volt év végi kutyás túra, nyáron kutyás gyerektábor, húsvétkor iskolaszépítő nap, pünkösdkor bográcsozás. Az oktatás tanfolyami rendszerben folyik. Következő tanfolyam január 27-én indul, melyre január 19. péntek a jelentkezési határidő.

Bővebb információ az iskola facebook oldalán (#jumakutya), a www.jumakutyaiskola.hu , jumakutyaiskola@gmail.com  vagy telefonon a 06-70/637-17-67 kapható! 

Fotó: MJ

MEGOSZTÁS