Az újévben is folytatódott a Táncház program Kecelen 2018. január 12-én a Városi Könyvtár és Művelődési Ház-ban.

-Hirdetés-

Délután 16 órától Vadai Henrietta zenész barátaival Bata László, Németh Mihály és Székely Tibor hangszeres kíséretével RINGATÓ foglalkozást tartott.

A közös éneklés és játék öröme az édesanyák és a kicsik szemében is megcsillant. A mondókák, magyar népdalok élő zenei kísérettel Vadai Heni énekével boldog perceket nyújtottak a piciknek és szüleiknek.

A Ringató foglalkozás elérte célját: Vedd ölbe,ringasd,énekelj!

A nagyobb gyerekek Kézműves kuckóban ügyeskedtek. Közeleg a farsangi időszak ezért álarcot készítettek. Rajzoltak, vágtak és ragasztották a díszítést, hogy különleges legyen. A végén felpróbálták a farsangi álarcot és együtt örültek, hogy milyen ügyesek.

A délutáni program sorozatnak még nem volt vége. Táncház élőzenével várta a kicsiket és nagyokat. Vadai Henrietta és zenész barátai vidám hangulatot teremtettek a Művelődési Házban. Jakab Tamás táncoktató irányításával nagy kört alakítottak az apróságok és szüleik egymás kezét fogva könnyebben járták a csárdást és forogtak a zene ütemére.

A tánclépéseket február 2-án újra gyakorolhatják Kecelen a Városi Könyvtár és Művelődési Házban a Táncház folytatásaként.

A.S.E.

MEGOSZTÁS