A Bács-Trophy előfutamaként rendezték meg anno a találkozót, ami mára már önálló rendezvénnyé nőtte ki magát. Ez már az ötödik alkalom, hogy összejönnek a terepjárózás szerelmesei a Kalocsai Reptér melletti K.O.C. játszóterén. 

-Hirdetés-

Az elmúlt szombaton megrendezett találkozó lényege a nagy közönség számára a felsorakozott terepjárók megtekintése, és az elmaradhatatlan bemutató, ami a tulajdonosok számár egy tesztelési lehetőség is.

Az e célra kialakított a nézőktől elkerített két különböző nehézségi szintű és hosszúságú pályán szétosztva a széria vagy közel széria állapotú, illetve a profin átalakított terepjárók külön-külön mutathatták meg mit is tudnak, és hogy mit bír a technika. Az időjárás, a reggel még szállingózó, majd később a szakadó hó sem befolyásolta a kedvet, akit érdekelt, aki szereti az Off-Roadot az ott volt, és jól érezte magát.

A főszervező Papp László és csapata a K.O.C. – Kalocsai Off-Road Club – a nézők számára egész nap forralt borral, teával, körözöttes lilahagymás kenyérrel, délben pedig egy jó ízű gulyással készült.

A rendezőség ezúton is köszöni mindenkinek a támogatást, a segítséget és a magas érdeklődést.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS