Mark Zuckerberg 2018-as céljai között szerepel, hogy csapatával „megjavítsák a Facebookot”. Szeretnék megvédeni a közösséget a zaklatásoktól, a gyűlölettől, ugyanakkor szeretnék megakadályozni az álhírek terjedését, hogy a Facebookon töltött idő hasznosabbá, értékesebbé váljon.

-Hirdetés-

Már januárban bejelentette profilján a Facebook-alapító, hogy jelentős változás várható a hírfolyam tartalmakat válogató algoritmusába a következő hónapokban, melynek köszönhetően még több posztot fogunk látni a barátoktól és családtagoktól, ezzel szemben kevesebb tartalom kerül elénk vállalatoktól, kiadóktól és különböző márkáktól.

A fentebb említett változtatások miatt, könnyen előfordulhat, hogy lemaradtok fontos híreinkről, beszámolóinkról a Facebookon.

Ha követitek az alábbi instrukciókat, két kattintással könnyen beállíthatjátok, hogy bejegyzéseinket továbbra is láthassátok, olvashassátok.

Először is keressétek fel a vira.hu facebook oldalát.

Ezt követően kattintsatok a borítókép alatti „Követem” gombra.

Majd pedig válasszátok a „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.

És már kész is. Ezzel a két egyszerű lépéssel továbbra is nyomonkövethetitek térségünk közéleti, kulturális eseményeit, beszámolóit, hiszen mi továbbra is sok hasznos információval szeretnénk segíteni a mindennapjaitokat.

MEGOSZTÁS