“Egy országos hírű rendezvénynek ad otthont a bócsai Hungarikum és Civil Közösségi Ház. Nem véletlen mondom ezt. Bócsa mellett Soltvadkert, Tázlár, Kiskőrös, Budapest Kecskemét, Dunaújváros, Győr és Eger is képviselteti magát. New Yorkról, Chicagoról, Washingtonról nem is beszélve.” – kezdte tréfásan köszöntő beszédét az iskola igazgatónője Barcsikné Weinhardt Éva.Ez volt 10. farsangi bál, amit a Boróka Iskola Szülői Munkaközössége rendezett. Hihetetlen az összefogás, az akaraterő, ami dacolva az influenzával megelőzte ezt a napot.

-Hirdetés-

Az est vendége volt Szőke-Tóth Mihály polgármester úr, aki stílusosan tartva magát a hagyományokhoz ismét amerikai elnöknek öltözött.

Köszönet illeti Tyukászné Andreát és Mészárosné Katalint a savanyúságért, a szülőket a bepakolásért, a díszítésért a támogatóknak a sok felajánlásért, tombolatárgyakért.

A fergeteges hangulatról már 10. alkalommal a Tutti Frutti duó gondoskodott. A vacsorát a Pálinkás Ízek Háza biztosította.

A bál bevételét az SZMK a gyerekekre az iskolára fordítja. Ezt az igazgatónő kollégáival együtt ezúton is köszöni.

Kárász István és barátai műsorral készültek. Táncuk Michael Jackson koreográfiára épült, amit horrorisztikus elemekkel szőttek át.

Erre a bálra biztos, hogy sokáig emlékezni fognak a résztvevők!

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS