A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép-csoportjában szerepel a Kaskantyúi F. S. E. gárdája. Az együttes nagyszerű rajtot vett a tavasszal, hiszen zsinórban 5 győzelemmel kezdtek az idén.

-Hirdetés-

A bajnoki nyitányon Tázlárra látogattak, ahol szoros mérkőzésen nem csak az ellenféllel, hanem a rossz talajú, vizes, sáros pályával is meg kellett küzdeniük. A 4-3-ra megnyert találkozó után hazai környezetben fogadták a Császártöltés csapatát. A fagyos, havasesős időben lejátszott összecsapáson 3-1 arányban múlták felül ellenfelüket. Ezt követően szomszédvári rangadóra került sor a bajnokság 18. fordulójában, amikor Tabdira látogattak, ahol szintén 3-1-re nyertek. Jött a Csengőd elleni újabb szomszédvári rangadó, amelyen 5-1-es győzelmet ünnepelhettek a kaskantyúiak.

Legutóbb a 20. fordulóban léptek pályára a Kecel Senior otthonában, ahol tovább folytatták jó tavaszi menetelésüket és 2-1-re nyertek Farkas Dávid Géza és Rafai István találataival. Az együttessel kapcsolatban a klub elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a kiváló tavaszi teljesítményben nagy szerepet játszanak az újonnan érkezett játékosok. A csapathoz a télen igazolt a komoly NB-s múlttal rendelkező id. Csehi István a Kecel Senior csapatától, Varga Szabolcs Kiskőrösről, Horváth Róbert Akasztóról, valamint Houimli Róbert Csengődről. Kiemelte Tóth Tamás eredményes játékát is, aki eddig 19 gólt lőtt és a tavasszal már 8 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS