Ebben az évben már harminckettedik alkalommal gyűltek össze a Bozsó János festőművészről elnevezett alkotótábor résztvevői Császártöltésen. Az ott készült  alkotásokból egy kiállítás nyílt most Kecelen. 

-Hirdetés-

Legelőször Kecel város akkori polgármestere Schindler János meghívására számos művész fogadta el a meghívást. Azóta minden évben egy hétig hangulatos körülmények között készülhetnek az alkotók művei. Korábban Kecel, néhány éve azonban Császártöltés ad otthont az alkotótábornak.

Az együtt töltött napok alatt a művészek hasznos szakmai eszmecseréket folytathatnak, tapasztalatokat gyűjthetnek, amelyek elősegítik az alkotói fejlődésüket.

Az elkészült műveket minden évben egy kiállításon mutatják be az érdeklődőknek.

2018. május 7-én, hétfőn 18 órakor a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház kiállító termében ünnepélyes megnyitón Flaiszné Sendula Margit köszöntötte az egybegyűlteket, röviden bemutatta a művészeket és munkásságukat, majd Sáfár Mónika és Egyházi Géza örvendeztette meg a közönséget zenés előadásával.

2018. május 14-ig tekinthetik meg az érdeklődők az alkotásokat Kecelen a Városi Könyvtár és Művelődési Ház kiállító termében.

Alkotók:
Alim Adilov festőművész – Solymár
Buday Mihály festőművész -Zalaegerszeg
Csuta György festőművész – Békés
Kossuth Tivadar festőművész – Szatymaz
Krokker Krisztina festőművész – Nagypáli
Palásti Renáta festőművész – Fót
Pósa Ede – Balatonszemes
Sáli Róza festőművész – Budapest
Schleif Sándor festőművész – Veternik

V.E. 

MEGOSZTÁS