Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda fűzfáinak árnyékában tekert Korpás Rita csapata, akik ezúttal nem instruktoruk utasításait követték. A csapat egy éve teker Ritával a kiskőrösi FrittiSportban, ennek kapcsán tartották meg zártkörűen második alkalommal a maratont. Az órát négy Spinning instruktor: Veszelszki Márk (Kecskemétről), Kun Andi (Budapestről), Bese Kata (Hódmezővásárhelyről) és Kálmos Évi (szintén Kecskemétről) tartotta, így másfajta stílust tapasztalhattak meg a Kiskőrösi Tekergők.

-Hirdetés-

Mottójuk: „Ha nincs út, csinálunk.”


A spinning az országúti bringázás termi leképezése lényegében, a tavalyi év kardió edzésének választott sport. A résztvevők csoportosan, instruktor utasításait követve tekernek zenére pulzuskontrollal, energiazónákban.
Rita szerint a csapat a legfontosabb, az érzés, a közös sport, az együtt eltöltött remek idő. „A spinning nekem a hobbim, és azon dolgozom, hogy átadjam a vendégeimnek a spinning érzést. Élmény, ahol csak te számítasz, te használod az ellenállás gombot.”
A négy órás tekerés után mindenki kapott emlékbe egy érmét, amelyen a maraton fontos adatai szerepelnek. A csepp formájú érme azt jelképezi, hogy a csapat megcsinálta, és mindenki gondolja át, mennyi cseppet rakott a pohárba, ami lehet félig üres vagy tele. Rita szavaival élve: „tűzzünk ki célt, feszegessük a határokat, keressük a kihívást.”
A kiadós mozgás után a Tekergőkre vacsora várt, de előtte virágcsokorral és ajándékkal köszönték meg Ritának a közös munkát.

Köszönet a teremtulajdonos Frittmann Évának, hogy igényes környezetet biztosít az óráknak a FrittiSportban.
Továbbá köszönet Kissné Ország Dórának, bringáinak használatát.

T.L.

MEGOSZTÁS