A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szomszédvári összecsapásra került sor a 25. fordulóban. Ezen a játéknapon a Kaskantyúi FSE gárdája a Kiskőrös LC II. csapatát látta vendégül.

-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE-Kiskőrös LC II. 1-2 (1-1)

Kaskantyúi FSE: Gombár (Pintér) – Varga Sz. (Győrfi), Farkas D., Csehi I., Tóth T., Pop (Szabó Sz.), Molnár D., Pecznyik, Horváth R., Houimli, Fenyős (Kiss T.). Edző: Hleba Szergej.

Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Markó, Sárközi, Pecznyik, Polyák (Dedák K.), Szlovák (Hlavács), Molnár, Gyurián (Szentgyörgyi), Mokrickij (Kovács G.), Kriskó (Sárdi), Balogh T. (Palla). Edző: Rácz János.

Az első félidőben a nagyon szervezetten, jól focizó kaskantyúiak meglepték a bajnoki címért küzdő kiskőrösieket. A 10. percben egy szép kiugratás után Farkas Dávid értékesítette a ziccert és megszerezte a vezetést a hazaiaknak (1-0). A bekapott gól után a kiskőrösiek kerültek mezőnyfölénybe, de a kaskantyúi kontratámadások állandó veszélyt jelentettek. A vendég helyzetek a 32. percben tudtak egyenlíteni, amikor Pecznyik Gábor talált a hálóba (1-1). A második félidőben is nagyon lelkesen küzdöttek a hazaiak, a kiskőrösiek pedig a cserejátékosok beállításával próbálták felfrissíteni a csapatukat. Ez jól sikerült, hiszen a kiskőrösi fölény újabb gól eredményezett a csereként beállt Szentgyörgyi Ákos révén a 65. percben. A kaskantyúiak nagyszerűen helytálltak a mérkőzésen, a kiskőrösieknek pedig nagyon meg kellett küzdeniük a három pontért. A tabellát jelenleg a kiskőrösiek vezeti 53 ponttal, 1 ponttal megelőzve a Vadkert FC gárdáját, a kaskantyúiak pedig a 6. helyen állnak 33 ponttal.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE:
-Jó mérkőzést játszottunk, amelyen végig volt partiban voltunk az erős ellenféllel szemben. Meg kellet küzdeni nagyon a három pontért velünk a kiskőrösieknek, de sajnos amig olyan erős kispadjuk van, ahol Dedák Krisztián vagy Szentgyörgyi Ákos vár bevetésre, minden ellenfelük tarthat tőlük. Nekünk nagyon jó az alap csapatunk, de rövid a kispadunk. Örömmel mondhatom el, hogy most is három olyan megyei I. osztályú játékos volt a mérkőzésünkön, aki már bejelentkezett, hogy a nyáron szeretne hozzánk jönni. Amíg nem mi keressünk a jó játékosokat, hanem ők jelentkeznek, nem lesz baj az erősítéssel és tovább építkezhetünk. Az is bíztató, hogy a megyei III. osztályhoz képest több, mint 100 nézőnk volt és sok-sok gyerek, köszönhetően az utcalezárásnak, valamint a szép környezetnek. Mindenki szeret kasira jönni focizni és szeretik az emberek itt ezt a sportágat.

Május 19. szombat: 17:00
Kiskőrös LC II-Vadkert FC
Kiskunhalasi FC II-Kaskantyúi FSE

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS