2012 óta minden év májusában kinyitja kapuit a Hatvani Lovastanya az érdeklődők előtt és ez idén sem volt másképp. Május 26.-án nyílt napot tartottak a tanyán,ahol a gyerekeket és a szülőket lovas bemutatókkal, gyermek programokkal (lufi hajtogatás, kézműveskedés, arcfestés) , lovaglási lehetőséggel,fogatozással  és kemencés finomságokkal várták.
Hatvani Örs, Hatvani Zalán, Lajkó Laura és dr. Hatvani Csilla csikós bemutatójukkal kápráztatták el a közönséget,majd ezután futószáras bemutatót tartott Lakner Stella, Andocs Réka, Hatvani Botond.

-Hirdetés-

A bemutató után a lovasok „mini” karüsszelt (Polereczki  Léna, Kelemen Nóra, Hugyi Zétény), „kis” karüsszelt (Áman Réka, Trsztyinszki Liza, Hatvani Örs) és „nagy” karüsszelt (Arany-Tóth Klaudia, Lajkó Laura, Farkas Anett, Németh Vivien, Trisztyinszki Lili, Szabó Réka, dr. Hatvani Csilla)  mutattak be. Ugró bemutatót tartott Matvan Anikó, Lajkó Laura és Csomány Csenge. A lovasokat felkészítette és betanította Szabó Réka és dr. Hatvani Csilla.

Ebéd után kedvcsináló lovagoltatással és lovaskocsikázással várták az érdeklődőket.
A programok során kemencében sült pogácsával, buktával és a Zentai cukrászda támogatásával fagyival kínálták a kilátogatókat.

P.P.

MEGOSZTÁS