A X. Szentimre Majális keretein belül május 26-án a Csonka Színkör amatőr színjátszó csapat éves premierjét A kettő néha sok(k) című páratlan sikerű komédiáját tekinthették meg.

-Hirdetés-

A társulat ars poétikáját a „Nevetve szórakozni, szórakoztatva nevetni” határozza meg és ennek szellemében választották ezt a bohózatot is. A darab hamisíthatatlan vígjáték, könnyednek tűnik, a színészek játékmódja meghatározta az előadás minőségét. Játékuk mind egytől egyig lenyűgözött, valódi lelkesedéssel, átéléssel játszottak.

A komédia főhőse John King, aki vidáman, boldogan él a feleségével, Normával Wimbledonban… és a másik feleségével Chrissel is Richmondban. Amíg egy nap egy nem várt esemény felborítja ezt az abszurd kétlaki életet. És ezután ahogy az lenni szokott jönnek a hazugságok, a félreértések, a segítőkész barát, a rendőrség, a fura szomszéd…és a sok-sok nevetés.

Az események szinte sodorták a nézőt! A közönség hangos tetszésnyilvánítással jutalmazta az előadást.

Reméljük, hogy ez a darab bejárja járásunk településeit. Legközelebb Szabadszálláson a Városi Napok keretein belül tekinthetik meg az érdeklődők július 13-án 19 órakor! Ne hagyják ki!

B.M.

MEGOSZTÁS