A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár könyvtári szolgáltatásán belül különböző rendezvénynek szervezésében is segítséget nyújt a vidéki könyvtáraknak. Ennek a rendszernek köszönhető, a kaskantyúi könyvtárban megrendezésre kerülő gyermeknapi műsor május 25-én.

-Hirdetés-

A Lyra Együttes két tagja Csorvási Kata és Csorvási Zoltán Bóbita című zenés, verses-mesés előadásával szórakoztatták az óvodás és kisiskolás gyermekeket. A zenét így, vagy úgy, de mindenki szereti. Szeretjük, mert érzelmeket vált ki belőlünk, személyes emlékeket hív elő. Életünk meghatározó pillanataihoz gyakran egy-egy zeneszámot, dalt társítunk. Az előadók gazdag érzelemvilága elrepítette a gyermekeket meseországba, ámulattal és csendben szemlélték az előadást, nem is tudva milyen értékkel a szívükben tértek haza.

A kaskantyúi Könyvtár Információs és Közösségi Hely következő programja a KönyvtárMozi lesz, mely első alkalommal május 30-án 16 órakor kerül megrendezésre, ahová alsó tagozatos osztályok jelentkezését várják. Hogyan lett az ember? címmel a Cigánymesék sorozatban, a filmhez készült egy fejtörőket és színezőket tartalmazó kiadvány így tanulási és szórakozási lehetőséget is biztosítanak a résztvevőknek.

B.M. 

MEGOSZTÁS