A Pásztortűz Egyesület szervezésében a Kiskunhalasi Városi Könyvtárban került sor május 28-án Schäffer Erzsébet-Hol vagy? című kötetének bemutatására.

-Hirdetés-

Végső István elnök köszöntötte a telt házas rendezvényen a résztvevőket, majd felhívta az érdeklődők figyelmét a 10 esztendős  Pásztortűz Egyesület jubileumi évének fontosabb programjaira. 

A könyvbemutatón Schäffer Erzsébet beszélt érzéseiről, kapcsolatáról az emberekkel és a férjével. A bemutatott kötetben a közkedvelt írónő kitár egy kaput, mely mögött egy drámai élethelyzetben lévő férfi és nő kapcsolatának intim tartományaira vezet. Többször felsejlik, talán nem is szabadna ilyen természetű érzéseket idegenek elé tárni, de könyveiből ismert őszintesége, beleérző figyelme és természetessége ezúttal is ledönti a tiltó korlátokat. A bemutató végén hosszú sorban álltak az olvasók dedikálás és néhány könnyes, vidám, jó szó miatt.
“Soha annyira nem viselt meg írás, mint ennek a könyvnek minden mondata. Soha nem meséltem olyan természetű intimitásokról, mint ebben a könyvben. Vegyék kezükbe óvatosan, és szorítsanak nekünk.”
“Ha Isten velünk…”
 
V.I. 
MEGOSZTÁS