Az Akasztói Sporthorgász Egyesület horgászatra kiváló időben tartotta meg évnyitó horgászversenyét a Kiskunsági Öntöző Főcsatornán. A gyülekezés a versenyre 5 órakor kezdődött az Egyesület Akasztói Ötvös utcai Faházánál.

-Hirdetés-

Az egyesület részéről Orbán Gábor elmondta, hogy a horgászhelyek sorsolása után 7 órától vette kezdetét a horgászverseny, ami 12 óráig tartott. A megmérettetésre 3 gyerek és 32 felnőtt nevezett, amelyek között 4 női induló is volt. A horgászverseny nagyon jó hangulatban zajlott le és többen is szép fogásokkal zártak. Az összes fogási eredmény 31 720 g. volt.

A gyermek kategóriában:

  1. Biber Emese 580 g.
  2. Balogh Zsófi 340 g.
  3. Udvardi Márk Tibor 60 g.

A felnőttek kategóriájában:

  1. Szabó Róbert 3980 g.
  2. Kállai Tamás 2900 g.
  3. Kerékgyártó János 2720 g.
  4. Tóth László 2080 g.
  5. Teknyős Károly 2060 g.

Külön díjba részesült női nevezettek közül Belák Józsefné, aki 860 g. fogási eredménnyel fejezte be a versenyt. A résztvevők az eredmény hirdetés után egy finom ebédet fogyasztottak el (sertés pörkölt, burgonya) melyet Benyó György horgásztárs készített el – segítői Benyó Györgyné, Orbán Gáborné és Darin Sándor voltak. Kiemelte Orbán Gábor, hogy szeretne ezúton is köszönetet mondani azon horgásztársaiknak, akik a versenypálya kialakításában június 7-én részt vettek. Megemlítette, hogy az egyesület idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, melynek tiszteletére ünnepi horgászversenyt szerveznek: 2018. július 15., helye a Kiskunsági Öntöző Főcsatorna.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS