2018. június 15-én a keceli Nyírjesi óvoda adott helyszínt az óvodai dolgozók köszöntésére. A rendezvényen megjelentek a már nyugdíjba vonult óvónők és dajka nénik, valamint a jelenleg dolgozó óvónők, dajka nénik, kisgyermek gondozók és tiszteletét tette még néhány önkormányzati dolgozó, Haszilló Ferenc polgármester úr és Lajkó Bernadett a szülői munkaközösség vezetője.

-Hirdetés-

Az ünnepséget a Központi Óvoda nagycsoportja adta elő, akik versekkel és énekkel készültek. Ezután Haszilló Ferenc mondott ünnepi köszöntőt, beszédében megköszönte a dolgozóknak az egész éves lelkes és kitartó munkájukat, majd Lajkó Bernadett ismertette beszédében, hogy sok nehézséggel kellett szembenézniük az idén és köszönetet mondott a lelkes szülőknek és a polgármesteri hivatalnak, hogy segítségükkel szembe tudtak nézni a problémákkal és meg tudták oldani ezeket.

A köszöntés végén díjakat osztottak ki, melyet Galántai Katalin az intézmény megbízott vezetője, Lajkó Bernadett és Haszilló Ferenc adott át. A díjakat Herczeg Mihályné, Dubai Lászlóné, Árvai Andrásné, Hercegné Lakner Szilvia, Kovács Jánosné és Orcsik Zoltánné vehette át.

Az önkormányzati képviselők 1-1 szál rózsát adtak át a megjelenteknek, hogy ezzel is kifejezzék a köszönetüket. A délelőtt vége egy közös ebéddel zárult, melyet a Csendes Ősz Idősek Otthona konyhája szolgált fel.

P.P.

MEGOSZTÁS