Az iskolánk szereti kiaknázni a pályázatokban rejlő lehetőségeket, a 2017/2018-as tanév folyamán több pályázatot valósítottunk meg– mesélte Sebestyénné Márin Anna pedagógus. 

-Hirdetés-

Augusztus végén a Határtalanul! program keretében egy nagyon jól sikerült 3 napos kiránduláson vettek részt tanulóink „Bánátisok barangolása Bácskában” címmel. Életre szóló élménnyel gazdagodtak a részt vevők a látnivalók és a rendkívül szívélyes vendéglátásnak köszönhetően.(HAT-17-01-00474)

A Nemzeti Tehetség Program „Játszani jó!” című komplex tehetséggondozó foglalkozásain 40 tanulónk vett részt. A 8 különböző fajta foglalkozás közös témája a játék volt. Kerámia, rajz, programozás, irodalmi játékok, tábla játékok, túra és népi játék foglalkozáson bontakoztathatták ki tehetségüket tanulóink. Egy 2 napos budapesti-szentendrei tanulmányút koronázta meg a programokat.(NTP-KNI-17-0108)

Május végén, június elején Erdélyben 5 napot töltöttek el diákjaink a Határtalanul! pályázat keretében. Nagyon tartalmas és színes programokon vehettek részt. Jártak Nagyszalontán, Nagyváradon, Torockón,Tordán,Kolozsvárott,Segesváron,Székelykeresztúron,Koron-don,Parajdon,Kézdivásárhelyen,Csíkszeredában,Vajdahunyadon,Dé-ván és Aradon. De Erdély gyöngyszemeit: a Szent Anna tavat, a Gyilkos tavat és Békás szorost is felkeresték.(HAT-17-01-00152)

Június utolsó hetében 30 felsős tanuló vett részt a „Töltési svábok a poncihterek nyomában” című német nemzetiségi táborban, aminek helyszíne a dunántúli Magyarhertelend volt.  A költségek nagy részét szintén pályázati pénzből tudtuk finanszírozni. A svábok történetéhez, életéhez kötődő helyszínek felkeresésén kívül a diákok sok pihentető programon is részt vettek.(NEMZ-TAB-18-0327)

Július 22-től az iskolánk több mint 40 tanulója a zánkai Erzsébet táborban fog eltölteni 5 napot.


A.S.E.

MEGOSZTÁS