2018. július 27-29. az a 3 nap, amikor a hazai Forma 1-es közönség személyesen is találkozhat kedvenceivel Mogyoródon. A magyar rendőrség természetesen itt is jelen van, vagyis óvják a biztonságot, irányítják a forgalmat. Az arra járók figyelmébe ajánljuk, hogy a pálya közelében egyirányú közlekedést biztosítanak a Pest megyei rendőrök.

-Hirdetés-

A pénteki szabadedzések és a szombat délelőtt probléma- és balesetmentesen telt. Ugyanakkor felhívják a figyelmet a szervezők és a rendőrség is, hogy a hőségre való tekintettel mindenki vigyen magával elegendő hűtött vizet!

A rendőrség közleményt adott ki a Mogyoródra érkezők figyelmébe a zavartalan közlekedés érdekében:

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart – nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében!

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasoljuk, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

Az M0 autóút irányából érkezők autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.

Útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán (police.hu )a Forma 1 menüpont alatt kiadott közleményekben!”- írja a police.hu

forrás: police.hu

DéKá

MEGOSZTÁS