2018. augusztus 2-án az esti órákban baleset történt Bócsán. A rendőrség adatai alapján két személyautó ütközött össze 20 óra 15 perc körül.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy 28 éves román állampolgár Ford Mondeo személygépjárműből és hozzákapcsolt pótkocsiból álló szerelvénnyel közlekedett Kecskemét felől Bócsa irányába. Balra kívánt kanyarodni, de nem vette észre, hogy egy Škoda előzésbe kezdett mögötte. A Ford sofőrje életveszélyes sérüléseket szenvedett, egyik utasa könnyen a másik súlyosan megsérült.  A Škoda egyik utasa szintén könnyű sérüléseket szerzett a karambol során.

Az egyik járműből a soltvadkerti önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy utast, akit átadtak a mentőknek. A műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, az érintett útszakaszon 01:00 órától indulhatott meg újra a forgalom.

Forrás: police.hu

DéKá

MEGOSZTÁS