Augusztus 25-én a Kecel Ringen a Monori Autó-Motor-Quad Sport Egyesület szervezésében egész napos lehetőséget biztosítottak a sport szerelmeseinek a versenypályával való ismerkedésre. Akármilyen márkájú, bármilyen teljesítményű négykerekűvel, autóval, quaddal próbálhatták a pályát, tesztelhették, beállíthatták gépeiket a résztvevők.

-Hirdetés-

Ilyen szabad edzési lehetőségre itt Kecelen nyílt lehetőség. A továbbiakban hagyományossá szeretnék tenni az ilyen alkalmakat, amikor pályahasználati díj ellenében minden korosztály gyakorolhat saját járművével, de a jövőben bérlési lehetőséget szeretnének biztosítani, hogy a járgány nélküli látogatók is próbálkozhassanak, – tudtuk meg Negyedi Ferenctől az edzőnap fő szervezőjétől.

A részvétel feltétele volt a megfelelő védőfelszerelés megléte és használata. A szervezők információkkal, hasznos tanácsokkal látták el a hozzájuk fordulókat.

Az ország minden részéről jöttek a gyakorolni vágyók. Makóról jött például a legifjabb, most nyolc éves fiú, aki négyéves kora óta megszállottja ennek a sportnak. Ifjúsági versenyek győztese, de volt rá példa, hogy felnőtteket előzött meg teljesítményével, – mesélte Kelemen József, a Keceli Motocross SE elnöke.

Varga Eszter

MEGOSZTÁS