Villámrajtot vett a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplő Kaskantyúi FSE gárdája. A csapat a nyáron teljesen kicserélődött, de ennek ellenére hamar összeálltak és két nagy gólarányú győzelmet arattak.

-Hirdetés-

A fiúk az első fordulóban 6-1-re győzték le a tázláriakat, majd legutóbb 7-2 (4-1) arányban múlték felül a császártöltésieket: Bódi – Orcsik, Doszpod, Győrfi, Varga Sz., Ficsor, Pop (Vancsics), Bránya, Kovács N. (Biloscsuk), Supka, Hatvani (Kósa). Edző: Hleba Szergej.

Az első fél óra kiegyenlített játékot hozott, mivel mindkét csapat jól megszervezte a védekezését. A gólcsend a 30. percben tört meg, amikor a hazaiak részéről Bránya Tamás lőtt a kapuba (1-0). Az első félidő hajrájában aztán potyogtak a gólok. Előbb a 40. percben Supka Alexander növelte a hazai előnyt (2-0), majd a vendégek szépítettek (2-1). Ekkor percenként estek a gólok, miután előbb Varga Szabolcs (3-1), majd Supka Alexander is a hálóba talált (4-1). A szünet után Supka Alexander tovább növelte a hazai előnyt (5-1), melyre a vendégek egy szépítő találattal válaszoltak (5-2). A találkozó hajrájában még Vancsics János (6-2) és Kósa Bence volt eredményes (7-2) a hazaiak részéről, így végül fölényes kaskantyúi győzelem született.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:
-Nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe, mivel a találkozó elején nem tudtunk a kapuba találni. A győzelemért mindenkit dicséret illet. A meggyógyult Kovács Norbert nagyot küzdött, Supka Alexander szenzációsan játszott és a pályára lépő cserejátékosok is jól szálltak be a mérkőzésbe, további lendületet adtak a csapatnak. Gratulálok minden játékosnak ehhez a szép sikerhez és a két győzelmünkhöz.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS