A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szomszédvári rangadót játszottak a 2. fordulóban. Ezen a játéknapon hazai pályán fogadta az Akasztó FC II. csapata a Kiskőrös LC II. gárdáját.

-Hirdetés-

Akasztó FC II-Kiskőrös LC II. 1-1 (0-0)
Akasztó FC II: Váczi – Tóth Z., Kothencz, Pecznyik, Szabó M. (Borsik), Fekete (Bódi), Podmaniczki (Szabó Sz.), Biber T., Csehi, Végh, Madácsi.

Kiskőrös LC II: Mlinkó – Rumán (Ribánszki), Pogány (Lesták), Rimár, Sinkó, Pecznyik, Polyák, Kriskó, Sárdi (Hlavács), Rózsavölgyi, Szlovák (Pásztor).
Edző: Rácz János.

A hazaiaknál az I. csapat keretéből visszajátszva szerepelt a mérkőzésen Podmaniczki Dénes és Biber Tamás, a vendégeknél pedig Rimár Péter és Lesták Márk. A bajnokságot mindkét csapat egy nagyarányú győzelemmel kezdte, amit azt jelezte, hogy jó formában vannak a gárdák. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, alkalmanként néhány kemény belépővel. A találkozó nagy részében a kiskőrösiek támadtak többet, de az akasztóak kontra akcióiban is benne volt a gólveszély. A próbálkozások a 85. percben hozták meg a találkozó első találatát, amikor Rimár Péter szerzett vezetést a kiskőrösieknek (0-1). Úgy tűnt, hogy ezzel a találattal eldől a 3 bajnoki pont sorsa, de a 90. percben a kaputól mintegy 30 méterre szabadrúgáshoz jutott az Akasztó csapata. A szabadrúgást Csehi István lőtte kapura, amit Mlinko a jobb oldali kapufára tolt és az onnan lecsorgó labdát Biber Tamás helyezte közelről a kapuba (1-1). A játék képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, de az 1 pont megszerzéséhez az akasztóiaknak a szerencsére is szükségük volt.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS