Dübörögtek a motorok a három napos búcsú utolsó napján, ahova a motorszépségversenyre érkezők mutathatták be különlegesebbnél különlegesebb motorjaikat.

-Hirdetés-

A péntek óta tartó mulatság zárónapja ünnepi szentmise körmenettel kezdődött, ebéd után pedig elkezdtek összegyűlni a motorosok az ország minden pontjáról. Suhajda Antal polgármester köszöntője után a motorosoké volt a szó. A szépségük mellett a hangerejüket is bemutató motorokat egy négy tagú zsűri bírálta: Tóth Imre, Tóth Tamás, Tevényi Árpád és Polereczki István. 

A verseny végeredménye:

  1. hely: Molnár Zoltán
  2. hely: Horváth Roland
  3. hely: Kovács István 

Különdíjas: Benczés Krisztina 

A főleg felnőtteknek szóló program mellett a gyermekek számára is biztosítva volt a szórakozási lehetőség. Körhinták, hullámvasút, ugrálóvár, póni lovaglás és még sok izgalmas lehetőség várta őket.

A motorszépségverseny után az akasztói lánglovagok látványos bemutatója következett, melyet az Akasztó Község Önkéntes Tűzoltó Egyesületének köszönhettünk.

Az esti koncertek előtt még Kiss István plébános megáldotta az útnak induló motorosokat, a hétvége zárókoncertjén pedig először Pál Dénes, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar lépett a színpadra.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS