A különböző versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 11. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.  

-Hirdetés-

Vasárnap megrendezik a középfutamokat, majd a nemzetközi futam elődöntőit és a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntőjét. Az Európai Mobilitási Hét Nemzetközi Futamon idén Csehország, Törökország, Szlovénia, Mongólia, Szerbia, Románia, Kína, Ausztria, Szlovákia, Suriname és az Egyesült Királyság lovasával máéri össze magát a magyar versenyző.

A programot többek között lovas parasport bemutató, élő lovas tájház, csikós és puszta ötös bemutató, 1848-as csatajelenet és lóápolási, nyergelési bemutató és a Győri Ördöglovasok produkciója színesíti.

A kishuszár vágta és a fogatvágta döntője után történelmi lovas felvonulást, 110 gyerek lovas bevonulásával “A jövő vágtáját” követheti figyelemmel a közönség. Majd a nemzetközi futam és a 2018-as Nemzeti Vágta döntője zárja a jubileumi versenysorozatot. 

A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók. A döntőt vasárnap délután a Duna Televízió közvetíti.

Forrás:mti.hu

MEGOSZTÁS