A találkozón szinte végig a hazaiak domináltak, az akasztóiak most tompábbak voltak. Mindkét oldalon voltak hiányzók, a hazaiknál például Brindza, de jobban az akasztóiakon látszott, hogy Bánszki, Turancsik és Csoba sem áll rendelkezésére Szrenkó István edzőnek.
 
A találkozó meddő hazai fölénnyel indult, ám a 10. percben egy vendég szabadrúgás után Juhász a felső lécét találta el. Ezután a 25. percben megfogyatkoztak a vendégek. Történt ugyanis, hogy szabálytalanságot követtek el az egyik keceli játékos ellen a vendégek sima szabaddal jöhetett volna a hazai csapat. És egy sárgával megúszták volna az akasztóiak vagy még anélkül is, de Kósa nekiment Patainak a játékvezető azonnal felmutatta a pirosat Kósának.
 
Aztán a 34. percben a Kecel megszerezte a vezetést. Vata passza után Nébl Martin lőtte ki a jobb felsőt 1-0. A 45. percben a hazaiak végeztek el szabadrúgást, amit Bajnok éppen Horváth Ákos elé bólintott, akinek lövésébe Megyes vetődött bele és a helyzetből szöglet lett. A második játékrészben is záporoztak a hazai helyzetek, de mindig elrontották a kialakult szituációkat a keceliek.
 
A 48. percben Bajnok passzolt Nébl-höz, aki Nagy Elődöt hozta nagy ziccerbe azonban Nagy öt méterről csúnyán fölé lőtt. Az 54. percben Nébl szabadrúgása után Nagy Előd a felső lécre bólintott. Ezekután egyre több hiba csúszott a hazaiak játékába. Nem hiába kezdett egyre idegesebb lenni a hazaiak edzője, ugyanis egyszer-egyszer azért a vendégek is kezdtek eljutni a hazai kapuig.
 
A 83. percben majdnem meg is szerezték az egyenlítő találatot. Juhász lövését védte bravúrral Eifert kapus, majd következhetett a szöglet, amiből szintén Juhász fejelt centikkel mellé. A találkozó végén Bajnok lőtt centikkel mellé, majd Nagy Előd lövését védte bravúrral Németh Zsolt.
 
Ezzel a győzelmével a Kecel az élre ugrott, míg az Akasztó továbbra is a dobogón helyezkedik el. Összességében elmondható, hogy megérdemelten győzött Kecel, viszont a sok szurkoló által buzdított Akasztó is derekasan helytállt.
 
B.D. 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS