A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Ezen a játéknapon fogadta a Tabdi KSE együttese az Akasztó FC II. gárdáját.
Tabdi KSE-Akasztó FC II. 1-4 (0-2)
Tabdi KSE: Czerman – Kakulya, Szabó B., Fenyős (Kiss L.), Seres (Tamás P.), Fekete I., Molnár D., Bajusznács (Tamás N.), Gmoser (Szebellédi), Gyenizse, Damásdi (Bada).
Edző: Szentgyörgyi Krisztián.
Akasztó FC II.: Váczi – Tóth Z. (Bódi), Kothencz, Pecnyik, Szabó M. (Lázár K.), Tóth S. (Szabó A.), Suhajda (Csehi), Fésűs (Gubán), Végh (Fekete), Madácsi, Biber T. (Szabó Sz.).
Edző: Tóth János.

A találkozót mindkét gárda két győzelemmel várta a háta mögött és az akasztóiak csupán annyival álltak jobban, hogy még egy döntetlent is elértek. A vendégek és a hazaiak is legutóbb győzni tudtak, így minkét csapat jó formában lépett pályára. Az első félidő mezőnyben kiegyenlített küzdelmet hozott a két csapat találkozóján, de a kapura az akasztóiak voltak a veszélyesebbek. A 13. percben Végh István szerzett vezetést a vendégeknek (0-1), majd a 34. percben tovább növelte az előnyt Biber Tamás (0-2). A szünet után fokozatosan elfáradt a hazai gárda és Suhajda Gergely találatára (0-3) még Molnár Dániel tudott válaszolni (1-3), de a végén a sok vendég helyzetből Lázár Kornél még gólt lőtt és beállította a 4-1 arányú akasztói győzelmet. A látottak alapján megérdemelten nyertek az akasztóiak és jobb helyzetkihasználással, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS