2018. szeptember 18-28. között Mobil Kormányablak járja a Kiskőrösi Járás illetékességi területén lévő tizenegy települést, ahol nincs állandó kormányablak, hogy a közigazgatási ügyek intézését ilyenformán is közelebb vigyék az emberekhez. Ezen kívül még három helyen az idősek otthonához is kitelepülnek.
Fülöpszálláson, a Polgármesteri Hivatal előtt, 2018. szeptember 26-án 13-tól 16-óráig tartott ügyfélfogadást a Mobil Kormányablak. Gubacsi Gyula polgármester elmondta, hogy igyekeztek plakátokkal, szórólapokkal és az interneten keresztül mindenkit értesíteni a lehetőségről, melynek eredményeképp már az ügyfélfogadás kezdetén tízen várakoztak, hogy biztos sorra kerüljenek.

Az ott lévő fülöpszállásiak mindegyike örült a helybeni ügyintézés lehetőségének, mert igaz, hogy elérhető közelségben van (Izsák, Kiskőrös) állandó Kormányablak, de az autóbusz közlekedés miatt szinte elmegy rá az egész napjuk.

A járási Kormányablak Osztályok kitelepülésben résztvevő munkatársai nagy odafigyeléssel és segítőkészséggel foglalkoztak a zömében idős és mozgásukban korlátozott ügyfelekkel, ami enyhített a kicsit nomád várakozási körülmények okozta kellemetlenségen.

-Hirdetés-

-fg-

MEGOSZTÁS