A Köznevelési Szakértők Országos Egyesülete Bács-kiskun megyei tagozata 2018. október 13-án, szombaton már 4. alkalommal rendezte meg ,,TUDÁSSAL – HITTEL – SZAKÉRTELEMMEL” címmel a IV. Keceli Nemzetközi Oktatási Konferenciát.

-Hirdetés-

Az esemény helyszíne a Téglás András által vezetett, Kecelen található T. G. – Virágdekor Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium volt.
Az országosan meghirdetett ingyenes konferenciára elsősorban pedagógusokat, oktatásirányítókat, oktatáskutatókat vártak.A résztvevőket Tihor Lászlóné, a KÖSZOE megyei elnöke köszöntötte majd Haszilló Ferenc Kecel város polgármestere üdvözölte a 13 megyéből érkező mintegy 90 főt.

Rövid kis verses, dalos műsorral kedveskedtek a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda valamint Kecel Város Önkormányzat Óvodája és Bölcsődéje növendékei.A nap folyamán neves magyar és külföldi előadók a köznevelést érintő, időszerű témákról tartottak tájékoztatást az intézményfenntartók képviselőinek, intézményvezetőknek, pedagógusoknak.

Dr. Csépe Valéria miniszteri biztos az új Nemzeti Alaptantervről, Dr. Csapó Benő a SZTE Oktatáselmélet Tanszék vezetője és Dr. Jarkko Hautamäki a Helsinki Egyetem Oktatási Értékelés Központjának oktatáskutatója a finn-magyar együttműködés legújabb mérési-kutatási eredményeiről, Valaczka András az OFI főigazgatóhelyettese a kompetenciafejlesztésrőlHajnal Gabriella, a  Klebelsberg Központ elnöke az 2018/19-es tanév aktuális feladatairól és a tanfelügyelet eredményeiről tájékoztatja az egybegyűlteket.A szünetben finom ebéd közben jó hangulatú beszélgetések alakultak a kollégák között.
A rendezvény zárásaként a felmerülő kérdésekre kaphattak választ a résztvevők és kötetlen szakmai beszélgetésekkel folytatódott a délután.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS