A megyei III. osztályú bajnokságban 9 fordulót kellett arra várni, hogy megszerezze első győzelmét a Kecel Senior FC gárdája. A csapattól a nyáron sokan távoztak, így idő kellett ahhoz, hogy összerázódjon az átalakult keret.
Kecel Senior FC-Bócsai BL SE 3-2 (1-1)
Kecel Senior FC: Tóth T. – Prucser, Csányi, Lajkó, Filus N., Vargacz, Bennő, Bleszák, Bús Cs., Bús Gy., Szabadi, Juhász L.
Edző: Bús Csaba.
Bócsai BL SE: Tóth M. – Máté (Schiszler), Kalló, Tápai, Putnyik (Péter-Szabó), Császár, Vincze (Kozma), Lajos, Veiszhab, Somogyi, Kun-Szabó (Molnár).
Edző: Péter-Szabó Zsolt.
Nagyon lelkesen és szervezetten focizott ezen a napon a keceli gárda. A hazaiak visszahúzódtak a saját térfelükre és a jóval fiatalabb kerettel rendelkező ellenféllel szemben a kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni a kapura. Kiegyenlített mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés, mely során a 32. percben Somogyi Viktor szerzett vezetést a bócsaiaknak (0-1). Nem adták fel a hazaiak és a 39. percben Lajkó Imre egyenlített (1-1), majd az 59. percben Csányi Roland találatával már a vezetést is átvették (2-1). Talán a forduló góljának is lehet nevezni azt a találatot, amit a 62. percben Bleszák Csaba szerzett. A keceliek középpályása mintegy 18 méterről tekerte a labdát egy szabadrúgás a bal felső sarokba (3-1). Ezt követően a bócsaiak nagy mezőnyfölényben játszottak, de a helyzeteikből a 88. percben Molnár Attila révén már csak a szépítésre futotta. A keceliek sereghajtóként mindössze egyetlen pontot szereztek a találkozó előtt a bajnokságban, de most a nagy küzdeni akarásuk győzelmet ért.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS